Over ons

Edith Reinhardt en Anneke Staal: Dierenvel.nl

Dierenvel.nl is eigenlijk een volledig uit de hand gelopen hobby van mij: Edith Reinhardt (1967, Rotterdam). Samen met twee pubers, twee honden en twee poezen woon ik al heel wat jaren op het Groninger platteland.
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als communicatie- en informatiewetenschapper.

Sinds begin 2013 krijg ik fantastische hulp van Anneke Staal. Wanneer u belt, dan krijgt u haar te spreken. Hoort u de voicemail, laat dan uw telefoonnummer achter. Anneke belt u snel terug, of u ontvangt mail van Edith.

In 2007 begon ik met Schapenvel.nl. De oorsprong van deze webwinkel is al aardig bijzonder te noemen. Het hele verhaal (okee... de korte versie) kunt u hier lezen.
Op deze website kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook andere huiden en vachten had. Dit heeft me doen besluiten op zoek te gaan naar betrouwbare partners in binnen- en buitenland. Looiers die alleen het allerbeste product leveren voor een redelijke prijs. Zo ontstond deze webshop, Dierenvel.nl

In 2019 volgde een helemaal aan koeienhuiden gewijde webshop: www.koeienvel.nl

Ons streven is niet de goedkoopste te zijn. Ik wil wel het adres zijn voor de kwalitatief en ethisch mooiste huiden en vachten - voor de beste prijs. Waar mogelijk zoeken Anneke en ik hoogstpersoonlijk bij de looierij de fraaiste koeienhuiden, rendierhuiden en schapenvachten zelf uit. 
 

Wees welkom!

U bent van harte welkom in onze winkel. Het adres: Heerestraat 11, Middelstum. Bekijk de openingstijden om te voorkomen dat u voor een gesloten deur komt te staan.
Omdat we voornamelijk via internet verkopen, zijn we namelijk niet alle dagen geopend.
De webshop is natuurlijk dag en nacht, zeven dagen per week geopend. We verzenden elke werkdag!