powered by myShop.com

Rendiervacht geeft persoonlijke sfeer aan uw interieur

 

Op zoek naar een rendiervacht? Dat kunnen wij heel goed begrijpen. Het zijn mooie warme vachten die in de winter een mooie toevoeging aan uw interieur zullen zijn. Vooral door de mooie bruintinten passen zij in vrijwel elk interieur.
Doordat een rendiervacht vrij dik en stevig zijn, zijn ze eigenlijk alleen geschikt als decoratie op een stoel of bank. 


Hoogwaardige kwaliteit


Vooral bij rendiervachten is het van belang dat de vacht goed gelooid is. Hierdoor kan het veel beter zijn haar behouden en heeft u langer plezier van de rendiervacht. Wij zorgen er dan ook voor dat wij keer op keer de beste leverancier vinden voor onze vachten. Hierbij kijken we vooral of de dieren geslacht zijn voor het vlees en niet speciaal voor de vacht. Wij komen meestal uit bij kleine boeren die het vlees voor eigen consumptie gebruiken en de mooiste vachten naar de looier brengen. Om het vervolgens klaar te maken voor gebruik in uw woonkamer.


Rendiervacht eenvoudig online bestellen


Wij zijn gevestigd in Middelstum, wij begrijpen dat dit ver weg voor u kan zijn. Daarom hebben wij een veilige en betrouwbare webshop opgericht waar u eenvoudig uw vacht kunt bestellen. In onze webshop heeft u de keuze uit diverse soorten betaalmethoden. Wanneer u uw bestelling geplaatst heeft, leveren wij deze dezelfde of de volgende dag af op het postkantoor.
Binnen Nederland worden alle bestellingen gratis verzonden.
Mocht uw bestelling niet naar uw zin zijn, dan is dit geen enkel probleem. U kunt uw bestelling bij ons ruilen of we geven uw geld terug.