Een koeienkleed: warmte in uw woonkamer

Een koeienkleed maakt het helemaal compleet! Het is de decoratie die uw woonkamer net iets extra?s geeft. Een koeienkleed kan op de vloer, aan de wand of op tafel gebruikt worden. Een koeienkleed is de nieuwste trend, ze zijn in diverse kleurcombinaties verkrijgbaar. De koeienhuiden zijn vaak erg groot , gemiddeld 4 à 4,5 m2, ze zijn daardoor ideaal om op de grond te gebruiken. Daarnaast is een koeienkleed ook erg stevig waardoor het koeienkleed, lang mooi blijft.
Onze koeienhuiden zijn van de beste kwaliteit en vertonen zelden bijen ?of wespensteken.

Eerlijke en duurzame koeienhuiden

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het kopen van een koeienkleed, graag wilt weten waar de vacht vandaan komt. De koeienhuiden komen bij particuliere boeren vandaan. De koeien worden niet geslacht voor hun vacht maar vanwege het vlees. Dit vlees wordt voor eigen consumptie gebruikt. Als de vacht er nog goed uitziet, wordt deze naar de looier gebracht. Deze zorgt ervoor dat de huiden als decoratie gebruikt kunnen worden. Alle kleden die u op onze site vindt, zijn op een natuurlijke wijze gelooid.

Online bestellen, veilig en snel!

Bent u enthousiast geworden voor onze koeienkleden? Bekijk dan onze webshop om te zien of uw gewenste koeienkleed er tussen staat.
Bestellen gaat bij ons eenvoudig, alles wijst zich vanzelf. U heeft bij ons de keuze uit diverse veilige betaalmethoden. Meestal worden de bestellingen nog dezelfde dag naar het postkantoor gebracht. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dat wordt het de volgende dag. U ontvangt van ons een barcode waarmee u het pakket online kunt volgen.