De geitenvacht: de trend van het moment

Geitenvachten zijn hot! Het is de decoratie die uw kamer helemaal af maakt. Aan de wand, op de vloer of op de tafel; het kan allemaal. Een geitenvacht is de nieuwe trend, van groot tot klein formaat. Geitenvellen zijn dunner dan die van schapen. Ze zijn daardoor goed te verwerken tot iets leuks voor uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan de kussens op uw bank. Trek de stijl door naar de rest van uw kamer voor het complete plaatje. De geitenvacht is zacht en in verschillende natuurlijke kleuren verkrijgbaar. Hierdoor past een geitenvacht in vrijwel elk interieur. Geitenvachten zijn altijd uniek.

Eerlijk & duurzaam

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waar de vachten vandaan komen. De geiten worden niet voor hun vacht geslacht en zijn afkomstig van particuliere boeren. De geiten worden geslacht voor vlees, vlees dat vaak voor eigen consumptie is. De vachten zijn dus een restproduct.
Wanneer de vacht van goede kwaliteit is, gaat deze naar de looier.
Alle vachten die u op de site vindt, zijn op natuurlijke wijze gelooid in een mensvriendelijke omgeving.

Eenvoudig bestellen, snel in huis

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze geitenvachten? Bekijk dan hieronder ons assortiment.
Bestellen is eenvoudig: het wijst zich vanzelf. U kunt kiezen uit verschillende veilige betaalmogelijkheden. Meestal brengen we uw bestelling nog dezelfde dag naar het postkantoor. Lukt dat niet, dan wordt het de volgende dag. Voorwaarde is wel dat de bestelling betaald is. U ontvangt van ons de barcode van het pakket, zodat u uw bestelling online kunt volgen.