Een zebrahuid: warmte in uw woonkamer

Opzoek naar een zebrahuid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de beste kwaliteit dierenhuiden tegen een eerlijke prijs, zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben. Bij een zebrahuid heeft u de keuze uit verschillende soorten: de steppe –en bergzebra. Het verschil is dat er bij de steppezebra strepen onder de buik doorlopen daarnaast zijn ze iets groter dan de bergzebra’s. Een zebrahuid is een goede toevoeging aan uw interieur. Wanneer u gaat voor een stoer en warm interieur, kan een zebrahuid niet ontbreken. 

Altijd eerlijk en verantwoord

Wij vinden het erg belangrijk dat wij weten waar de vachten vandaan komen en of zij op een eerlijke manier vervaardigd worden. In onze zoektocht naar de beste leverancier, komen wij vaak uit bij kleine boeren die de dieren slachten voor het vlees. Zij brengen de vachten vervolgens naar een looier die ze verwerkt tot de eindproducten zoals u die bij ons op de site ziet staan. Door altijd persoonlijk op zoek te gaan naar eerlijke leveranciers, kunnen wij u jarenlang plezier van uw vacht garanderen.

Online webshop

Wanneer u online uw zebrahuid wilt bestellen, gaat dit snel, makkelijk en veilig. Wij vinden het belangrijk dat u dezelfde keuze heeft als in onze winkel, daarom loopt het assortiment vrijwel gelijk. Natuurlijk kunnen er hier en daar verschillen zijn, doordat niet elk dier hetzelfde is. Wanneer u niet tevreden bent over uw bestelling, of het niet thuis past in uw interieur kunt u dit omruilen of krijgt u uw geld terug. Mocht u vragen hebben over de dierenhuiden of over de webshop, dan kunt u ons altijd bellen op het volgende nummer: 06 -13 995 424.