Een zebra huid: warmte in uw woonkamer

Een zebra huid past in vrijwel elk huis thuis. Het geeft een extra sfeergevoel aan uw interieur waardoor het nog warmer aanvoelt. De zebrahuiden die u bij ons op de site vindt, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wist u dat er verschillende soorten zebrahuiden bestaan? Er zijn steppe –en bergzebra huiden. Bij een steppezebra lopen de strepen tot over zijn buik, daarnaast is een bergzebra net iets kleiner dan een steppezebra. Een zebra huid kan goed gebruik worden als onderzetter of als vloerkleed, doordat het zulke stevige huiden zijn.

Jarenlang plezier van een zebra huid

Alle huiden die u bij ons op de site vindt zijn op een eerlijke manier vervaardigd. Dat wil zeggen dat de dieren niet speciaal geslacht zijn voor de vacht maar voor het vlees, veelal wordt het vlees voor eigen consumptie van de boeren gebruikt. De vachten die er het beste uitzien, worden naar een looier gebracht. Deze verwerkt de vachten tot het eindproduct zoals u die bij ons op de site terugvindt. Doordat wij zelf onze leveranciers uitzoeken weten wij, dat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Online uw zebra huid bestellen

Het online bestellen van uw zebra huid gaat bij ons snel, gemakkelijk en bovenal veilig. Wij hebben de webshop zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt, zodat het bestelproces goed te volgen is. In onze webshop is vrijwel hetzelfde assortiment terug te vinden als in onze winkel, hierdoor heeft u ook online genoeg keuze. De kans bestaat dat er kleine verschillen zijn tussen de foto’s op de website en de ontvangen vacht. Dit komt doordat niet elke vacht precies hetzelfde is. Wanneer uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u de huid altijd omruilen of krijg u van ons uw geld terug.