Over ons

Foto Edith & Jan Mark Hof, Dierenvel.nlDierenvel.nl is eigenlijk een volledig uit de hand gelopen hobby van ons: Edith en Jan Mark Hof. Samen met onze zoon van 15, dochter van 12, een hond, drie poezen en een konijn wonen we al heel wat jaren op het Groninger platteland. Jan Mark is sociaal geograaf, Edith heeft sinds 2006 haar universitaire mastertitel als communicatie- en informatiewetenschapper.

In 2007 begonnen we met Schapenvel.nl. De oorsprong van deze webwinkel is al aardig bijzonder te noemen. Maar op deze website kregen we regelmatig de vraag of we ook andere huiden en vachten hadden. Dit heeft ons doen besluiten op zoek te gaan naar betrouwbare partners in binnen- en buitenland. Looiers die alleen het allerbeste product leveren voor een redelijke prijs. 

Ons streven is niet de goedkoopste te zijn. We willen wel het adres zijn voor de kwalitatief en ethisch mooiste huiden en vachten - voor de beste prijs. Waar mogelijk zoeken we hoogstpersoonlijk bij hen in de looierij de fraaiste koeienhuiden, rendierhuiden en schapenvachten uit. 

Sinds begin 2013 is Anneke Staal onze steun en toeverlaat. Wanneer u ons belt, dan krijgt u haar te spreken. Hoort u de voicemail, laat dan uw telefoonnummer achter. Anneke belt u echt snel terug. 

 

Wees welkom!

Met ingang van 3 april 2015 bent u van harte welkom op ons nieuwe adres: Heerestraat 11, Middelstum. Bekijk de openingstijden.
 

In de media

Onze pluspunten:
  • groots assortiment
  • gratis & snel verzonden
  • snel & veilig betalen
  • alleen eco-vachten

Kom langs!
Bezoek onze winkel in Middelstum (prov. Groningen).
Bekijk hier de openingstijden.

Tot uw dienst,
Edith & Jan Mark Hof
Anneke Staal

Contactgegevens